Ford fiesta najprodavaniji auto u Evropi

Bez autora
May 29 2012

Ford fiesta je u aprilu ove godine ponovo proglašen najprodavanijim malim automobilom u Evropi, kao i prethodnih meseci ove godine. To su pokazali podaci vodeće svetske kompanije za prikupljanje podataka i istraživanje tržišta u automobilskoj industriji “JATO Dynamics”, zasnovani na statistikama iz 27 evropskih država.U aprilu je prodato 25.900 “fiesti”, a u prva četiri meseca ove godine ukupno 117.100, što je više od 5.000 vozila ispred najbližeg rivala u segmentu malih automobila.

Ford fiesta najprodavaniji auto u EvropiFord fiesta je u aprilu ove godine ponovo proglašen najprodavanijim malim automobilom u Evropi, kao i prethodnih meseci ove godine.

To su pokazali podaci vodeće svetske kompanije za prikupljanje podataka i istraživanje tržišta u automobilskoj industriji “JATO Dynamics”, zasnovani na statistikama iz 27 evropskih država.

Iz kompanije Ford je saopšteno da je u aprilu prodato 25.900 “fiesti”, a u prva četiri meseca ove godine ukupno 117.100, što je više od 5.000 vozila ispred najbližeg rivala u segmentu malih automobila.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik